Välj ditt språk / Choose your language


Hem Produkter Webbshop Nöjda kunder Hälsocoachen Press Tävla! Frågor & svar Hitta butik Kontakt

Yantra is a registered trade mark: Yantra®, Yantramattan®, Yantramat®Yantra distributors world wide

Hälsocoachen

Tips & råd från vår hälsocoach

Länkar

 

 

Presentation
linje
Aktuellt & Press
linje
Plats på yantramattan
linje
Frågor & svar
linje
Träna hemma

Presentation

 

  

Annelie Nordin

Datura Trading samarbetar med Annelie Nordin, hälsocoach. Hon har länge drivit en egen friskvårdsanläggning, Träningsverket i Sundsvall och år 2001 blev hon utnämnd årets företagare för sin insats i Sundsvalls kommun. Annelie förespråkar vikten av att röra på sig och ta hand om sin hälsa och inspirerar många människor.

Ett av hennes hjärteprojekt är Happiness on Tour. Ett lokalt projekt för funktionshindrade som handlar om glädje, respekt och förändrade attityder.

Annelie är också upphovsmakaren till Framtidsgalan – en återkommande välgörenhetsgala med syfte att samla pengar till fonden som arbetar för en drogfri värld och att stärka barn & ungdomar.

Det senaste projektet Annelie har arbetat på är att göra en kompletterande CD-skiva med avslappningsövningar som passar bra att använda tillsammans med din Yantramatta.

 

 

Happiness on Tour

Ett lokalt förankrat projekt för funktionshindrade i Sundsvall och Timrås kommun där alla i showgruppen har något slags funktionshinder. Gruppen träffas och tränar på en show som sedan uppförs på olika orter i kommunerna. Just nu arbetar Happiness on Tour med att ge andra deras syn
på det viktiga ordet respekt. Det går nämligen bara att vara glad när man känner sig respekterad

 

 

Framtidsgalan - För en drogfri värld

Framtidsgalan arrangeras återkommande med syfte att stärka barn och ungdomar och att skapa en drogfri värld. Det är en kväll med en färgsprakande show som levereras i ett rasande tempo – det är en kväll att minnas! Alla pengar som samlas in på Framtidsgalan går till dess fortsätta överlevnad. Några av de som har tidigare har deltagit på tidigare evenemang är:

Afrodite, Blossom, Henrik Z Zetterberg, Fredrik Modin, Love Melander, Magdalena och Henrik Forsberg, Rednex och Daniel Lindström, Johan Oldenmark, m.fl.© Copyright 2016 Attract Sport & Health AB - WebmasterSitekarta