Välj ditt språk / Choose your language


Hem Produkter Webbshop Nöjda kunder Hälsocoachen Press Tävla! Frågor & svar Hitta butik Kontakt

Yantra is a registered trade mark: Yantra®, Yantramattan®, Yantramat®Yantra distributors world wide

Hälsocoachen

Tips & råd från vår hälsocoach

Länkar

 

 

Presentation
linje
Aktuellt & Press
linje
Plats på yantramattan
linje
Frågor & svar
linje
Träna hemma

Plats på Yantramattan

 

 

Världspremiär

Plats på Yantramattan
- Balans för kropp och sinne

 

Ett helt nytt, lyxigt koncept. 30 minuter stabilitet och avslappning på spikmatta.
Lanseras nu på gym runt om i Sverige

Nu drar vi igång på riktigt!

Efter en lyckad smygstart så kommer "Plats på Yantramattan" att dra igång på allvar efter nyår. Worldclass Nybroplan och Alvik kommer att köra pass (se schema för tider). Tre etablerade instruktörer är redan färdiga och motiverade till att köra igång.

 

För träningsschema, klicka här.

 

 

Instruktörer

 

 

Jobbat med gruppträning i 19 år. Idag jobbar jag på World Class Nybroplan som grupptränings chef.
Har enskild firma som har skrivit 5 böcker och ute och presenterar på convention i Sverige och utomlands.
Tränare för utbildningsföretag som Les Mills och World Class Education. Studerar idag till samtals terapeut,
Samarbete med NIKE Sweden och Gainomax.

 

Skånskan som är norrlänning men blev stockholmare. Att få inspirera och få människor att älska träning har blivit hennes stora passion. Att kunna avdramatisera allvaret och lyfta fram glädjen och träningsmagin och det underbara i alla möten med människor, har blivit en viktigt komponent i hennes instruerande. Hon är en outtömlig energikälla med en bred och djup kunskap och erfarenhet inom hälsa och träning. Jessica Instruerar klasser på World Class Nybroplan i Stockholm och inbjuder sina deltagare att möta sin inre krigare.

 

Cecilia har en fil.kandidatexamen i pedagogik och har arbetat i träningsbranschen i över 10 år. Hon driver framgångsrikt ett eget konsultföretag och utvecklar träningskoncept åt olika träningsklubbar runt om i Sverige. Ceclia har bland annat utvecklat World Class kedjans CoreExpress koncept. Hon är en mycket populär instruktör, inspiratör och utbildare och en av våra mest välrenommerade och och erfarna lärare. Cecilia är även produktchef på World Class.

 

 

Allt för Hälsa - mässan

“Det var spännande att prova på Yantramattapasset på Hälsomässan. Det var trots allt slammer vid sidan om, väldigt lätt att slappna av och fokusera på sin egen andning.
Att göra övningar för bålstabilitet på Yantramattan är perfekt, det märks direkt om svanken pressas ned ordentligt, trycket från piggarna talar direkt om hur väl ryggen pressas ned.
Det är lätt att känna skillnaden mellan vänster och höger sida när ett ben sträcks ut tex. Piggarnas tryck sporrar verkligen till att försöka utföra rörelserna så bra som möjligt. Efter ett pass, kändes kroppen behagligt avslappnad och lite skönt trött.”

 

Catherine Waller

- Tidigare har jag arbetat på Itrim som hälsorådgivare tillsammans med Anna.
Nu arbetar jag som ekonomi- och personalansvarig på min mans tandläkarpraktik. Dessutom driver Anna och jag ett nätverk, Hälsocoacherna i city, för bl a hälsopedagoger och andra kompetenta personer som arbetar med människors hälsa, vi har alla högskoleutbildning. Jag har tre barn, Hedvig som går ett år på High School i Florida, Brodde och Ottilia. Vi bor på Lidingö, där jag varje dag försöker gå eller springa i skogen, mitt sätt att få energi och få ordning på tankarna!


Anna Nilsdotter
-
Jag jobbar som hälsorådgivare inom viktminskningskedjan Itrim.
Driver tillsammans med Catherine "Hälsocoacherna i city", ett nätverk med högskoleutbildadehälsoarbetare med olika kompetenser, bl a Hälsopedagoger. Jag har 3 barn: Loke, Leo och Leya och bor i Åkersberga. På fritiden umgås jag gärna med min kille och mina vänner, älskar att måla och dansa!

 

Cotton Eye Joe Show på mattan

 

"Att kunna hitta ett instrument för att kunna balansera vardagens stress och samtidigt hinna med sitt arbete, sitt företag, sin familj och sig själv... är svårt. Men när vi var med Annelie Nordin på hennes pass Plats på Yantramattan, och då vi fick följa hennes mycket avstressande och lugnande vägledning genom passet, så föll allt på plats. Vi har hittat vårt instrument!! Att ligga på yantramattan och låta dess piggar stimulera blodcirkulationen och genom Annelie få en kroppsmedvetenhet i avslappningen så kopplade vi av totalt och samtidigt laddade vi våra batterier på nytt. Det här rekommenderar vi alla ! En nödvändighet för alla, oavsett ålder, kön och yrke.”

Annika Ljungberg & Jens Sylsjö / Cotton Eye Joe Show

www.cottoneyejoe.se

Myspace länk

 

 

Mikael Ernqvist 28år, Sundsvall
Systemspecialist


När man arbetar framför datorn hela dag är det mycket skönt att komma hem och lägga sig på spikmattan. Man känner verkligen att ryggen, nacken och axlarna vaknar till igen.

Sedan utövar jag även diverse kampsporter och efter ett tufft pass är det underbart med lite avslappning på spikmattan.

 

Att det nu också utformats stabilitet och avslappningsövningar till Yantramattan gör den bara ännu mer användbar.


© Copyright 2016 Attract Sport & Health AB - WebmasterSitekarta