Välj ditt språk / Choose your language


Hem Produkter Webbshop Nöjda kunder Hälsocoachen Press Tävla! Frågor & svar Hitta butik Kontakt

Yantra is a registered trade mark: Yantra®, Yantramattan®, Yantramat®Yantra distributors world wide

Press

Nedladdningsbart material

 

NÖJDA KUNDER

Här kan Du läsa om några av våra tusentals nöjda kunder.

Anna M Jarås 59 år, Kalmar
Administrativ barnsköterska

- Jag trodde naturligtvis aldrig på guld och gröna skogar, men en liten nyfikenhet inför köpet av er spikmatta hade jag. Att bota sjukdomar tror jag definitivt inte den kan, varken ett litet banalt nageltrång eller obotliga sjukdomar. Men att få lite underlättning av min smärtfyllda rygg och kanske att bli piggare var min förhoppning tillsammans med en känsla av välbehag, ’ont ska med ont fördrivas’.

 

Efter ca en månad kan jag varken säga bu eller bä om mina smärtor i ryggen, men jag har en känsla av att behöva mindre sömn. Vaknar efter bara sex timmar och känner mig utsövd. Jag går alltid till sängs med mattan, somnar ibland på den, ibland inte. Har legat tio till nittio minuter varje kväll. Jag ångrar absolut inte köpet och rekommenderar den till andra som också tror!

Carina Jönsson 50 år, Karlskrona
Vårdare i handikappomsorgen

- Det bästa med mattan är att den ger en nästan total avslappning samt att den är lätt att placera, ta med sig om man har lust.

Eivor Lundgren 62 år, Umeå
International coordinator på International Office på Umeå universitet

Min kommentar om mattan är att den är fantastisk! Jag har sedan ett antal år en whiplash skada i nacken som jag har haft väldiga besvär med, men mattan har hjälpt så att jag känner mig bättre. Jag ligger på den varje kväll. Tycker den är jätteskön och avslappnande. Jag råkade få ett ryggskott för några veckor sedan, men mattan hjälpte mig att bota detta på ett par kvällar.

Anette Johansson, 48 år, Åtvidaberg, Elektronikmontör

 

Jag var lite skeptisk först att köpa spikmatta. Trodde inte att jag som har fibromyalgi och är fruktansvärt öm i huden skulle kunna slappna av och ligga på mattan. Jag blev positivt överraskad! Redan andra gången som jag använde mattan somnade jag i 40 minuter!

Nisse Andersson, Järnforsen
Pensionär

 

Jag tror inte att min skadade disk i ryggraden blir bättre med yantramattan. Men, och det är viktigt, den värk jag fått efter lite ansträngning försvinner efter 10 minuter på mattan. Dessutom slappnar jag av och mår riktigt bra efteråt.

Anki Norberg, 57 år, Bergsjö

Handläggare äldreomsorgen

 

Trots alla diskussioner som varit om spikmattan är en bluff vill jag bestämt poängtera att den hjälpt mig till bättre nattsömn samt smärtlindrat min nacke och axlar.

Camilla Blixt, 31 år, Enviken

Administratör

 

Jag har köpt Yantramattan och tycker den är jättebra. Jag kan slappna av när jag ligger på den och det är faktiskt riktigt skönt att ligga på den.


Christoffer Järlefors, 25 år, Mora

Flygvärd

 

Jag jobbar som flygvärd och behöver ha bra sömn innan jag ska upp och flyga. Jag fick höra om Yantramattan av en vän och sedan dess så sover jag mycket bättre och har framför allt lättare att somna.


Ewyann Klaesson, 54 år, Södertälje

Lärarvikarie

 

För mig fungerar den utmärkt som avslappning. Jag ligger på mattan 30-45 minuter. Ibland både morgon och kväll. Det händer att jag somnar på mattan. Till viss del fungerar den även smärtlindrande.


Lena Bodebratt, 55 år, Surte

Säljare

 

Jag är 55 år jobbar som säjare på ett grossistföretag med frukt & grönt och jag använder min spikmatta varje dag i 20-30 minuter. Det hjälper min rygg och jag känner mig mindre stressad och lugnare, det är väldigt skönt.

Lena Sehlstedt, 63 år, Östhammar

Specialpedagog

 

Har haft ont i ett knä och när jag lade mig på mattan avtog värken efter en stund, det kändes jättebra.

Lena Sehlstedt, 63 år, Östhammar

Specialpedagog

 

Har haft ont i ett knä och när jag lade mig på mattan avtog värken efter en stund, det kändes jättebra.

 

Annika Widell 40 år, Västerås
Administrativ assistent

Jag är helnöjd med spikmattan. Kan inte yttra mig om några medicinska förbättringar men blir så otroligt avslappnad när jag ligger på den och det räcker för mig. Både min man och jag ligger på den en stund innan vi somnar på kvällen. I flera års tid har jag vaknat ett antal gånger varje natt men efter att jag börjat med mattan sover jag mycket bättre. Vet inte om mattan är orsaken men jag tänker inte chansa på annat så jag fortsätter med den.

 

Dan Johansson, Stockholm
Försäljare

När jag började använda spikmatta sover jag mycket bättre!

Emil Thor, Uppsala
Beteendevetare

För min del är den största förtjänsten att den hjälper mig slappna av vid sänggåendet och förbättrar sömnen.


Margareta Johansson
Administratör

Mattan är bara toppen för hela kroppen, vid värk och för avslappning.
Kan inte tänka mej att vara utan den, den är även med på mina resor.


Linda Jörlemyr 23 år, Bandhagen
Coach och projektmedarbetare för Unga Tyst Teater på Riksteatern i Stockholm

Min vän rekommenderar mig att köpa spikmatta, och jag är lite tveksam från början men köpte den tillslut efter att ha lyssnat på min vän och hur har spikmattan hjälpt henne. När jag prövar den för första gången och jag blev förvånad om hur mycket har den hjälpt mig. Jag lider av ryggproblem i flera år och den hjälper mig mycket att minska ryggvärk. Den får min rygg att bli avslappad och mjuk, och jag sover bra på nätter vilket är det ovanligt. Nu använder jag spikmattan regelbundet och mitt hälsotillstånd hade förvandlats mycket och jag känner mig mer pigg och har energi. Jag rekommenderar er varmt att pröva spikmatta och jag kan lova er att den kommer att förändras ert liv!

Ann Gould, 67 år, Ösmo

Pensionär

 

Får en behaglig värme, mindre ryggvärk, sover bättre!

Birgitta Jonsson, 62 år, Hudiksvall

Kokerska

 

Jag är helt nöjd med min Yantramatta. Den sätter fart på cirkulationen i ryggen och det blir varmt och avslappnande.

Eira Enberg, 86 år, Nacka

Pensionär

 

Jag ligger varje kväll 20 minuter, efter det är det bara att hoppa i säng och sova hela natten, Underbar efter tidigare sömnproblem. Välinvesterade pengar!


Emma Lindvall Zejak, 30 år, Varberg

Friskvårdsterapeut

 

Mattan har hjälpt mig de perioder jag har haft svårt att sova. Jag har även använt mattan på mina kunder som kommer för att få massage, bra att börja med för att värma upp musklerna.


Linda Brodd Florin, 36 år, Gävle

Egen företagare

 

Som egen företagare och lite stressad trebarnsmamma har jag ofta haft problem med spänningshuvudvärk, knutor i nacke och axlar och svårt att sova. Spikmattan har gjort underverk för mig – för både kropp och själ! Använder den en stund varje kväll! Jag är mycket lugnare, har mer energi och sover mycket bättre om nätterna. Tusen tack Yantra!!!

Madeleine Andersson, 38 år, Uddevalla

Sjuksköterska

 

Mattan har hjälpt mig att slapna av när jag har jobbat kväll. Sover nu gott efter ett kvällspass.

Sover mycket bättre nu och är mera avslappnad. Spänningarna i axlar, nacke och huvud har försvunnit.

 

 

© Copyright 2016 Attract Sport & Health AB - WebmasterSitekarta